8.IR Klub - Inzulinrezisztencia kezelési lehetőségei
2016. február 08. írta: Prima Medica

8.IR Klub - Inzulinrezisztencia kezelési lehetőségei

Dr. Koppány Viktória - a Budai Endokrinközpont PCO és inzulinrezisztencia specialistája - tart előadást az inzulinrezisztencia kezelési lehetőségeiről, melynek középpontjában a választható gyógyszerek és étrend-kiegészítők lesznek.

Helyszín: Egészség Áruda - 1015 Budapest, Ostrom utca 16.
Időpont: 2016. február 19.

Örömmel várjuk a rendezvényre az inzulinrezisztenciában érintett hölgyeket és urakat.

Időtartam: 1-1,5 óra

Férőhelyek korlátozottsága miatt előzetes jelentkezés szükséges a irklub@primamedica.hu címen. Kérjük a jelentkezésedbe írd bele, hogy EgészségCard-dal vagy nélküle vennél részt az eseményen.

A részvétel továbbra is ingyenes az EgészségCard-dal rendelkezők számára! Kártya igénylés az alábbi linken érhető el (természetesen ingyenesen):
https://egeszsegmagazin.hu/egeszsegcard/kartyaigenyles

Lehetőség van kártya nélkül is részt venni a rendezvényen 1000 Ft díj ellenében, amelyet a helyszínen készpénzben fizethet.

A kártya birtokosok nem csupán IR Klub rendezvényekre jöhetnek ingyenesen, hanem számos egyéb egészséggel kapcsolatos rendezvényre is nagy kedvezményeket kapnak, illetve az Egészség Árudában is 5% kedvezményt biztosítunk.

A helyszínen fényképeket és videofelvételeket készítünk a rendezvényről. A jelentkezők elfogadják, hogy az ott készült felvételeket felhasználjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inzulin-rezisztencia.blog.hu/api/trackback/id/tr818370830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása